Årligt
Fri adgang i et år.
Månedligt 8-10 nye artikler.
Artikelarkiv med over 1.000 artikler.
Kontante fordele:
- Fuld cash-back af de 399 kr. ved køb af slips, drivert eller målsyede bukser i DVMs butik
- Fast 20 % rabat på køb hos Holme Vin
399 kr. om året inkl. moms. (spar 189 kr.)
Månedligt
Fri adgang
Månedligt 8-10 nye artikler
Artikelarkiv med over 1.000 artikler
49 kr. om måneden inkl. moms.
Læserinteraktioner
Kommentarer
Trackbacks
-
[…] skal være cool, en Mercedes skal være holdbar, og en spansk skinke skal være dyb i smagen. Nogle artefakter og fødevarer må af historiske grunde besidde visse […]
-
[…] Den spanske skinke […]
Skriv et svar Annuller svar
ANNONCE Et galleri over håndsyede sko
De flotteste skomodeller, som Maftei har håndsyet til danske kunder. Her har du dem – fra Oxfordskosko over loafers og spændesko til halvstøvler [fri adgang].
Læs mere
Musik og muzak i slips
Otte eksempler på god smag i brug af slips – og et aktuelt eksempel på meget dårlig.
Læs mere
Sommerhat på fire måder
Skal den være af raffia, søgræs, toyo eller jipijapa? En guide til din sommerhat, og hvor du finder den.
Læs mere
Anmeldelse af ny bog om Savile Row-jakkesættet
Ny, stor bog om jakkesættet fra den berømte skræddergade i London. Skal man købe den? Vi anmelder.
Læs mere
Et liv i hørtøj
Det bedste hørtøj, som Den velklædte mand er stødt på i skandinaviske webshops, fra jakke og bukser over skjorter til shorts.
Læs mere
Overset blazerstil
Den bedste bog med blazerstof på markedet? Den velklædte mand har fundet den. Se, hvilke stilsikre blazer-look du kan skabe med den.
Læs mere
Prada – test af jakkesæt
Miuccia Prada hed Maria Bianchi, spillede pantomimeteater og var kommunist. Siden skabte hun luksusmærket Prada. En utrolig historie, men kan hun sy et jakkesæt? Det har vi testet.
Læs mere
Giv den blå jakke opmærksomhed
Den blå jakke kræver opmærksomhed. Ellers bliver stilen kedelig. Den velklædte mand giver protip til forår og sommer med komponenter fra de bedste webshops.
Læs mere
Nielsen skriver
Der er faktisk en lignende danskfremstillet skinke der får højere udmærkelser/ regnes for den bedste. Nu kan jeg selvfølgelige ikke lige huske hvad den hedder…
Munck skriver
Skagenskinken?
Er i øvrigt helt enig med redaktøreren i at spanske skinker er langt bedre end italiensk skinke. Italienerne har teten i påklædning, køkkenet og andre steder. Men lige her er der ingen tvivl om Spanien er bedst.
Nyder særligt at indtage den gode spanske skinke på El museo del jamón I Madrid. Rigtig fint sted med gode priser.
Arnie skriver
Å være velkledd er også å være kultivert. Og er en kultivert er en også opptatt av god mat, musikk, kunst, teater, film osv. osv. Jeg synes det er praktfullt med en artikkel om mat i verdensklasse, Torsten!
Jannick skriver
denbespistemand.dk ?
CopenhagenGuyStyle skriver
Pata negra behøver nu ikke referere til lufttøret skinke men kan også referere til ferskt kød (mørbrad, filet el. lign) der – som navnet antyder – kommer fra sortfodsgrisen 🙂
Torsten skriver
Du har ikke boet i Spanien, kan jeg høre.