Desværre er flannelhabitten i rigtig kardegarn nærmest umulig at købe i dag. Jeg har dog fundet denne udgave hos Brooks Brothers. Jeg er ikke sikker på, at den er forarbejdet i rigtig ru kardegarnsflannel – men en flannelhabit, det ligner den.

Min egen flannelhabit kommer fra en skrædder.

Share

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Holger skriver

    Interessant at se, hvordan han også har tunet skjortekraven og slipseknuden. Jeg foretrækker klart outfitet anno 2007. Jeg synes faktisk den unge prins ser lidt kluntet ud.

  2. Potter skriver

    På Frihedsmuseet hænger der sådan en flot habit med vest fra 40’erne, der havde tilhørt en modstandsmand. Jeg blev meget fascineret af stoffet og snittet. Det var ikke det fine, bløde, glatte stof. Der var meget “film” over det hele – måske fordi jeg havde set Flammen & Citronen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få Den velklædte mand på e-mail

Få Den velklædte mand på e-mail