Årligt
Fri adgang i et år.
Månedligt 8-10 nye artikler.
Artikelarkiv med over 1.000 artikler.
Kontante fordele:
- Fuld cash-back af de 399 kr. ved køb af slips, drivert eller målsyede bukser i DVMs butik
- Fast 20 % rabat på køb hos Holme Vin
399 kr. om året inkl. moms. (spar 189 kr.)
Månedligt
Fri adgang
Månedligt 8-10 nye artikler
Artikelarkiv med over 1.000 artikler
49 kr. om måneden inkl. moms.
Læserinteraktioner
Kommentarer
Trackbacks
-
[…] Min restaurant er ikke fin […]
Skriv et svar Annuller svar
Test af jeans hos Brund
Brund er landets bedste butik med jeans og denim. Siger nogle. Holder påstanden? Vi har testet jeans i kælderbutikken i Nrd. Frihavnsgade i København og fælder en dom.
Læs mere
Twillbukser til efterår og vinter
Sådan bruger du bomuldsbukser rigtigt inden for klassisk tøj. Og der køber du dem.
Læs mere
De bedste striktrøjer
Hvor finder man sin pullover af cashmere eller uld? 10 gode europæiske mærker.
Læs mere
Tweed på tre måder
Der tales meget om tweed, men få bærer klædevaren. Nogle eksempler på, hvordan man gør det med bravour, nu da løvfaldet nærmer sig.
Læs mere
Interview med Bernhard Roetzel om klassisk herremode
Eksklusivt interview med Bernhard Roetzel, forfatteren til den mest sælgende bog om klassisk herretøj. Vi taler om herremodens forandring, kunsten at instruere en skrædder og en skomager, de bedste butikker i Tyskland. Med mere.
Læs mere
Farver til mænd – rigtigt og forkert
“En mand bør aldrig undervurdere vigtigheden af farver,” står der i en autoritativ bog om klassisk herretøj. Alligevel gør manden det igen og igen. Den velklædte mand viser en vej frem.
Læs mere
Test af herrebukser fra Mod
Herrebukser med en traditionel, høj talje er svære at finde. Butikken Mod har dem. Men er de gode nok? Vi har testet dem.
Læs mere
Anonymous skriver
Hvor dejligt med et indlæg fra gastronomiens verden, hvor mange af de samme overvejelser fra stilens univers jo gør sig gældende. Dog finder jeg det en smule påfaldende, at Stiljournalen netop har valgt Mielcke & Hurtigkarl, der jo er langt fra de klassiske dyder der normalt prises her på siden. Et mere oplagt valg havde – i mine øjne – været f.eks. Søllerød Kro, der jo om nogen har en ambition om at få det klassiske dyder og traditioner til at fungere uden at det virker antikveret – lidt ligesom at klæde sig efter klassisk/”rigtig” stil. Mest undrer jeg mig dog over de fremhævede sætninger. For mig bringer det tankerne hen på de aviser (efterhånden alle), der fremhæver citater fra artikler for at give læseren mulighed for at overskue artiklens hovedpunkter, uden at skulle besvære sig med at fordybe sig og læse det hele. En tendens der jo langt fra passer til Stiljournalen, men det kan være der er en anden mening? 🙂
Tak for en god blog!
SKM
Anonymous skriver
Fatter personligt slet ikke, hvad denne redegørelse/anmeldelse har at gøre på “Stiljournalen”.
Mvh M.F.P.Sølvsteen
Hr. M skriver
Tror fokus er på kultur i al almindelighed og fred være. Kommer selv for beklædningsdelen, så heller ikke min kop the, men det er Torstens blog, så op til ham.
JimmyP skriver
Er enig med Sølvsteen. Jeg forstår heller ikke rigtigt hvad indlægget gør os klogere på. Det er lidt op ad det indlæg om pigen der godt kunne lide vin… jeg husker det ikke nærmere…
Bortset fra det er en Mielcke en dygtig fyr, jeg har haft fornøjelsen af hans mad et par gange, og det har været super hver gang.
Torsten skriver
Utilfredsheden er noteret. Tag indlægget som et eksperiment eller et lille oprør mod forudsigeligheden i den redaktionelle linje … Derudover vil jeg jo mene, at der en parallel med Jakob Mielckes dedikation til de gode råvarer og modstand mod fims, og så Stiljournalens glæde ved de gode materialer og håndværket på klædedragtens felt og modstand mod konfektion solgt som luksus. Men den sammenhæng er måske lidt for søgt.
VH Torsten
Michael C.G. Iversen skriver
Så længe fokus er på udgangspunktet synes jeg, at det er fint med en lille afstikker til andre emner af mere eller mindre beslægtet karakter. Det er der i hvert fald ingen, der bliver dummere af.
Anonymous skriver
Jamen jeg synes så absolut at et afbræk fra den “redaktionelle linje” er velkomment, og som Michael C. G. Iversen siger, så er det jo ikke noget man bliver dummere af. Men sammenhængen mellem Mielckes “dedikation til de gode råvarer og modstand mod fims, og så Stiljournalens glæde ved de gode materialer og håndværket på klædedragtens felt og modstand mod konfektion solgt som luksus” er vist mildest talt spuriøs; modsat Stiljournalen laver Mielcke jo ikke noget knæfald for de klassiske normer og regler, hvilket da også kan aflæses i, at han ikke har en Michelinstjerne.
Mvh. SKM
Torsten skriver
@ SKM: Hov, hov, Stiljournalen laver ikke et knæfald for klassiske normer og regler. Det er en misforståelse. Javel, der trækkes godt og grundigt på en tradition, men som Stiljournalen har pointeret en del gange, fører overholdelse af klassiske regler/normer ikke til stil i sig selv, jf. senest dagens jæger.
Her er i øvrigt en nylig flot omtale af M&H: http://politiken.dk/ibyen/nyheder/restauranter/ECE1786076/international-ekspert-udpeger-koebenhavns-bedste-restaurant/
L M Häggquist skriver
At høre et menneske som mestrer sit felt er altid en fornøjelse, uanset om det er en gulvlægger eller som her kok.
Personligt sætter jeg pris på diversitet i bloggen