Årligt
Fri adgang i et år.
Månedligt 8-10 nye artikler.
Artikelarkiv med over 1.000 artikler.
Kontante fordele:
- Fuld cash-back af de 399 kr. ved køb af slips, drivert eller målsyede bukser i DVMs butik
- Fast 20 % rabat på køb hos Holme Vin
399 kr. om året inkl. moms. (spar 189 kr.)
Månedligt
Fri adgang
Månedligt 8-10 nye artikler
Artikelarkiv med over 1.000 artikler
49 kr. om måneden inkl. moms.
Læserinteraktioner
Kommentarer
Skriv et svar Annuller svar
Test af jeans hos Brund
Brund er landets bedste butik med jeans og denim. Siger nogle. Holder påstanden? Vi har testet jeans i kælderbutikken i Nrd. Frihavnsgade i København og fælder en dom.
Læs mere
Twillbukser til efterår og vinter
Sådan bruger du bomuldsbukser rigtigt inden for klassisk tøj. Og der køber du dem.
Læs mere
De bedste striktrøjer
Hvor finder man sin pullover af cashmere eller uld? 10 gode europæiske mærker.
Læs mere
Tweed på tre måder
Der tales meget om tweed, men få bærer klædevaren. Nogle eksempler på, hvordan man gør det med bravour, nu da løvfaldet nærmer sig.
Læs mere
Interview med Bernhard Roetzel om klassisk herremode
Eksklusivt interview med Bernhard Roetzel, forfatteren til den mest sælgende bog om klassisk herretøj. Vi taler om herremodens forandring, kunsten at instruere en skrædder og en skomager, de bedste butikker i Tyskland. Med mere.
Læs mere
Farver til mænd – rigtigt og forkert
“En mand bør aldrig undervurdere vigtigheden af farver,” står der i en autoritativ bog om klassisk herretøj. Alligevel gør manden det igen og igen. Den velklædte mand viser en vej frem.
Læs mere
Test af herrebukser fra Mod
Herrebukser med en traditionel, høj talje er svære at finde. Butikken Mod har dem. Men er de gode nok? Vi har testet dem.
Læs mere
CopenhagenGuyStyle skriver
Meget fllot, må sige der er en virkelig god balance i det sæt! Ville være interessant at høre Iversens syn på Guida versus hans andre skræddersyede sæt.
Søren Bormann skriver
Smukt med et tweedsæt af urban karakter. God bukselængde.
Nielsen skriver
Virker lidt omsonst her i sommervarmen.
Men meget pænt.
Hr Olsen skriver
Er jakken ikke for bred over skuldrene jf. foto #1?
Torsten skriver
Nej, jf. foto 2.
Mads F.P. skriver
Jeg læste for nylig en artikel vedr. de forskellige udgaver af skuldre hos italienske skræddere. Ifølge denne foretrækker midtitalienske (florentinske) skræddere ofte den såkaldte “naturlige” skulder, enten uden vattering, evt. blot en let lærredsafstivning, eller meget let vattering, den såkaldte “Spalla cadente morbida”, begge en anelse videre (extended) end den Syditalienske (spalla camicia/skjorteskulder), som ofte sidder meget tæt til skulderen. Problemet med den tætsiddende skjorteskulder er åbenbart, at man hvis den er for tætsiddende, risikerer at strække stoffet & syningerne således, at jakken over tid kan komme til at fremstå med uønskede buler & folder omkring skulderpartiet. Filosofien bag den florentinske naturlige skulder er, at den efter en tid skal lægge sig blødt & naturligt & at man uden at “stresse” stof eller syninger skal have maksimal bevægelsesfrihed. Jeg ved ikke om ovenstående er helt korrekt. Men måske Torsten be/af-kræfte dette?
Ole Kamper skriver
Denne repræsentation af den skræddersyet habit bliver fremvist på bedste vis af en model, der forstår hvordan man skal fremhæve en flot habit.
Arnie skriver
Jeg har problemer med jakken. Den er ubalansert av to grunner: lommene er for lave og kneppingen er for lav. Dessuten er kravens krone for vid før den møter slagene. Det er et nydelig og vakkert tweed-stoff, men det hele skjemmes av dårlig balanse og disharmoni i utførelsen av jakken.
Torsten skriver
Arnie, traditionelt florentinsk skrædderi har relativt lav knapsætning foran og lavtsiddende lommer, som bla. Corcos, elev af Guida har gjort opmærksom på. De stærkt afrundede forstykker er et andet kendetegn. For at tilpasse sig moden, har bla. Corcos og Guida begyndt at snitte en kortere jakke med lidt højere knapsætning. Michaels jakke er i det mere traditionelle snit. Jakke ville i øvrigt syne en anelse kortere og knapsætning en anelse højere ved anden benstilling (pas altid på med webfoto). Jeg ville heller ikke kategorisere krave-revers som en fejl eller ubalance, men som en stilmæssig tradition.