Årligt
Fri adgang i et år.
Månedligt 8-10 nye artikler.
Artikelarkiv med over 1.000 artikler.
Kontante fordele:
- Fuld cash-back af de 399 kr. ved køb af slips, drivert eller målsyede bukser i DVMs butik
- Fast 20 % rabat på køb hos Holme Vin
399 kr. om året inkl. moms. (spar 189 kr.)
Månedligt
Fri adgang
Månedligt 8-10 nye artikler
Artikelarkiv med over 1.000 artikler
49 kr. om måneden inkl. moms.
Læserinteraktioner
Kommentarer
Trackbacks
-
[…] er faktisk en gammel butik, et skrædderi. Men Maciej Zaremba har forvandlet foretagendet, så skrædderiet nu er suppleret med en mængde eksklusivt tilbehør […]
Skriv et svar Annuller svar
Test af jeans hos Brund
Brund er landets bedste butik med jeans og denim. Siger nogle. Holder påstanden? Vi har testet jeans i kælderbutikken i Nrd. Frihavnsgade i København og fælder en dom.
Læs mere
Twillbukser til efterår og vinter
Sådan bruger du bomuldsbukser rigtigt inden for klassisk tøj. Og der køber du dem.
Læs mere
De bedste striktrøjer
Hvor finder man sin pullover af cashmere eller uld? 10 gode europæiske mærker.
Læs mere
Tweed på tre måder
Der tales meget om tweed, men få bærer klædevaren. Nogle eksempler på, hvordan man gør det med bravour, nu da løvfaldet nærmer sig.
Læs mere
Interview med Bernhard Roetzel om klassisk herremode
Eksklusivt interview med Bernhard Roetzel, forfatteren til den mest sælgende bog om klassisk herretøj. Vi taler om herremodens forandring, kunsten at instruere en skrædder og en skomager, de bedste butikker i Tyskland. Med mere.
Læs mere
Farver til mænd – rigtigt og forkert
“En mand bør aldrig undervurdere vigtigheden af farver,” står der i en autoritativ bog om klassisk herretøj. Alligevel gør manden det igen og igen. Den velklædte mand viser en vej frem.
Læs mere
Test af herrebukser fra Mod
Herrebukser med en traditionel, høj talje er svære at finde. Butikken Mod har dem. Men er de gode nok? Vi har testet dem.
Læs mere
Trivo skriver
Man ærgrer sig over tilstanden i Danmark, når man ser de flotte billeder. Desværre kan man ikke tro på en ny “stiltid” herhjemme. Danske mænd har aldrig gået meget op i deres tøj. Hvorfor skulle det ændre sig? Vi må tage os til takke med at nyde, at mænd i Italien kan klæde sig flot på.
Potter skriver
Flotte billeder fra Firenze, 1000 tak!
Jeg glæder mig altid over din beretning derfra. Billeder, ja men eg er lige så interesseret i dit syn på udviklingen af #menswear-kongeriget.
Set fra sofaen ser det for mig ud som om:
a) stadig flere kender hinanden og refererer til hinanden hele tiden, b) er begyndt at give priser til hinanden (The Rake, S. Crompton, bøger hvor de optræder selv,…) – det ligner jo næsten en scene for sig selv. c) skaren af ligesindede er ved at udvikle en slags stil, som jeg for nemhedens skyld vil kalde „Drakes’ stil”. Der findes referencer til det klassiske, men den er dog ret afslappet m.h.t. selve tøjet (vævning, farve) og m.h.t. accessories.
Stilen er sådan set ikke er bundet til job (embedsmænd, banker, kunstnere) eller position i samfundet, ej heller til bestemte lejligheder? Ja, en stil som jeg ser primært udøvet af folk i 30erne (svenskerne fx). Jeg har det selv lidt svært med den, er lidt som at cykle i frilbøb, hverken fugl eller fisk, som om folk gerne vil dresse up, men hele tiden er bange for at være for formelle og ikke tør stå ved traditionen
Torsten skriver
Potter
God sofaanalyse. Drakes har været eminente til at præge den sartoriale samfund med deres egen udgave af smart casual. Et uheldigt resultat af deres løse, regelløse stil er, folk nogle gange tror, de kan mere på egen hånd med remedierne, end de kan.
Jeg har stor respekt for vores svenske venners interesse for sartoriale forhold. Den er langt mere udviklet end i Danmark. Samtidig kan de være lidt for modeorienterede og kritikløse og nemme ofre for fx Drakes.